Thursday, March 11, 2010

Dini,s giveaway

akak memang suka contest kan...
semestinya la masuk...jom join sekaki...klik je kat gambar k...jom....tq dini..:)


syarat2nya mudah saja:

1) letakkan banner giveaway ni kat sidebar blog u ols dan linkkan ke entry ini. so, u ols wajib ada blog dan warganegara Malaysia ye. kalau duk luar negara tu pulak boleh nak join tapi nanti hadiah tu kasi alamat Malaysia tau ;p...done

2) buat entry ringkas mengenai giveaway ini dan leave comment kat entry ni beserta link u ols.. nanti senang dni nak updatekan senarai peserta :)...done

3) semestinya jadi follower dini...done

No comments: