Saturday, April 17, 2010

18sx....Geli-geli vs Ringan-ringan


Alhamdulillah...lega...lepas sudah 1 paper...ada lagi 3 paper...menyusul pas ni paper isnin...tapi i'm still tak ada mood nak study...Huh...entry ni pun...sekadar nak lepaskan apa yang terbuku kat hati ni...geram je...lama tol x update blog tercinta...tgk2 dah meningkat jugak follower..thanks sume..cyg kamu...

Actually terpesona n terkesima ngan KAK SITI iaitu pengkomen tegar kat blog aku...kadang2 aku ada gak ler bukak blog...tgk2 tiap kali entry lawak autopublish aku tu kuar, mesti ada kak siti yg komen...ada gak yg lain2...fikaryna...thanks ye sume...ada lain2 yg x dapek den sobutkan...maceh2...toche2...

Haha...memandangkan title aku hari ni yg agak 18sx tu...aku ada satu cite yg dah lama sgt aku nk citekan..tapi masa tak izikan...Kisah ni aku rasa banyak pengajaran untuk sesapa yg ada anak-anak dara/anak2 bujang....x kira la bujang kecit ke bujang besor ke...

Hm..kisahnya bermula mcm ni...Disatuhari masa aku balik ke JB, tengah dok tunggu2 encik hubby, tetiba duduk la menyelit dua dak skola yg lebih kurang tgkatan 2 rasanya...besarnya mcm anak sedara aku jek...huh...ngah dok2... tiba2....fuhhh....bau x menyenangkan berkeliaran sekeliling aku...asap rokok...ish...isap rokok lagik tu...pakaian, dengan bangle, rantai...dah macam hape dah...lelaki kan allah larang pakai emas...dia pakai silver jadikla...lagipun, kalao pakai emas, nnti kene ragut even dak laki...

Aku tahan jek asap tu...dah terbatuk2 dah..uhuk2...tapi aku nk pindah pat lain pun...penuh lak orang....aku dok lagi sambil sms la encik hubby yg x sampai2 lagi....tetiba jek, ada la dak pmpn datang tetiba lempang sorang dari 2 dak laki ni...

PANGG!!!!adoi...dalam hati aku jela...mesti sakit tu..pmpn tu badan mcm dina lebih kurang...mesti la sakit dia lempang...hadoi...aku ni dah bingung lak...nk tgk kang kene sound lak..last2 aku pandang tmpt len, tapi aku pasang tlinga...kah kah kah

Pempuan tu: "sial ar lu...abang gua nampak lu kuar ngan betina rambut ketak tu kat MCd semalam kan???Lu pesal...Lu gua punye barang bro...sial lu.."(lebih kurg mcm ni la...tpi aku igt lagik tau...
Laki kene lempang:"Lu pehal minah gemuk...gua ngan lu, setakat geli-gelik jek sudah la beb...gua dah dapat, gua blah la..."

Aku dah seram jek...mana cik hubby ni...lambat nya...aku nk bangun...tetiba, pmpn tu mcm perasan lak aku tgk dia...dia leh sound aku lagik

pempuan tu:"Lu pehal kakak???Tak yah sebok hal gua la"(dalam hati,,eh budak ni, yg ko g gaduh dpn aku sape yg suruh???ada MBJB suruh ke??)

Tapi dalam keganasan dia tu dia still panggil aku kakak lagik tu...hormat jugak kat org tua mcm aku ni kan???hahaha...

Pastu diorang bertekak lagik...

Perempuan tu:Lu nak gua bagi lu apa beb??Lu nk ringan2, lu dapat, lu nak masuk, gua bagi beb..apa lagi lu nak???

Aku dah mula meremang bulu tengkuk...last skali,,,aku cari duit syiling, aku cari helah masuk tandas and leh la aku pergi dari situ....

kecit2 dah buat keje tu ke????aku geram..aku geram....

kesimpulannya, jangan percaya sangat ngan anak2 even dorg dah besar...masih perlu pengawasan mak bapak...paling penting...penerapan ilmu agama dalam hati dan jiwa diorg...pesanan paling penting, jangan mengata anak2 orang kalau diorg wat hal...cntoh mcm org kampg aku yg suka mengata dan jaja cite kalau ada anak org kmpg yg kene tgkap khalwat ke, mngandung luar nikah ke...dia la no. 1 yg g jaja...last2, bila anak dia yg termengandung.,..ha...nga nga...and jauhkan diri dari masyarakat....Walau bapaknya imam sekalipun, anaknya belum tentu imam muda...haha...bak kata RAIHAN
"iman tak dapat diwarisi, dari seorang ayah yang bertaqwa...."
Kisah ni bagi peringatan kat sume ibu bapa agar waspada dgn anak2....anak2 skrg dah pandai menipu...kene didik dgn ilmu dan iman yg cukup...semoga kisah ni pun...untuk peringatan anak cucu aku bila aku dah tak ada nanti(mana tau diorg bukak blog aku time tu)hahahaha...

Ok lah...rasa mcm nak post cite lain lak jap gi...


senyum mesti selalu...
(smiley pun pakai pendakap gigi ke???)




3 comments:

ASH SHAFFIRUN said...

Betul tu, kat Miri ni pun ada...terkejut aku apabila dengar citer dari mulut sorang budak laki yang ngaku dah pernah main sex ni..umo baru 14, main kat belakang skolah...siap rakan gi..mula2 tak cayer tpi tengok rakaman tu mmg sah...melampau betul la budak2 skarang ni...

mystory said...

tau x pe...kat mana silapnya kite pun tak tau...allahuakbar;...takut sgt

MissNafa said...

takotnye cerite nh...huhu..mintak dijauhkan daripada kita semua