Thursday, April 8, 2010

"Buat Pembedahan Plastik Kerana Dia!!!"

Uh...letih sudah ...selepas menjalani 'pembedahan plastik' malam ni, aku rasa sangt puas hati walaupun hasilnya tak la seberapa ...walau bagaimana pun...syukur sebab 'pembedahan' berjalan lancar




masa aku dok fikir tadi, nak 'bedah' ke tak nak ek???last2 aku amik keputusan 'bedah' jelah...lagipun aku bohsan ngan 'muka' lama aku....aku sekarang jadi aku yg baru..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


whatt???aku nak bedah muka aku???no no no...aku bukan bedah muka aku...

tapi aku bedah blog ni....

cuba tgk apa yg baru kat sini...

hehe...kulit baru(layout)

mulut baru(shoutbox)

kepada baru(header)

amacam???ada suka????

aku paling excited ngan 'mulut baru aku' ..hehehe...leh emoticon la...try la korang taip nama aku

samada 'farah' @ senyum

mesti ada kuar pape...hehehe

selamat mencuba:)


p/s:suka tukar2 layout sejak zaman tok naduk lagik...(sila jgn mencik sama aku:))
kredit gambo bedah to encik google

6 comments:

hazman aka species1980 said...

cun gak header blog nie.... ;-)

starsyeea said...

haiyaaaa....sg saspen lorrrr...

ngeee :)

mystory said...

ok ke header tu?hehe
saspen la bagus untuk kesihatan ..hihi

fikaryna said...

hijau mendamaikan..

shida , ank mawi . said...

tkot awokkk !

mcyah_vespa said...

terkozut i...hehe..already follow u..follow me back dear..