Monday, April 12, 2010

PELIK BIN AJAIB


pelik...
waduh2...bapak-bapak...sama ibuk ibuk...ampun ya...begitu busy sekali sampai x ada masa nak hupdate ini belog....bila buka je nuffnang pagi tapi..diri ini sangat pelik dan pelik lagi sampaikan pelik tu pun pelik ngan aku....nak tanya ni...sejak bila lak belog aku nih jadi tempat mendownload movie nih???nak tny sikit ni...sejak kapan ya pak(bukan kain kapan ye)...huhu...aku sendiri g download cite kat org len...dia leh lak nk download kat aku...hahaha...sejak kapan nih...waduh...


p/s:suka download movie kat mediafire...syiok laju...

2 comments:

shi3la said...

salam kenal Fafau..ingat farah fauzanan td...hiks

rasernyer sy first time singgah kat sini...

owhh moga sukses examnyer yer..

Siti said...

hahaha....sabor jer la yer....agaknya sebab ada story psl citer tu kot kat blog ni kan..hehe