Wednesday, March 17, 2010

Kenangan Terindah....

Masa pas abg kol petang tadi, terus teringat nak balik..hua hua..nak balik...lame seh x jumpa husbandku terchenta...Masa dok gayut atas pokok tadi, tetiba lak tercerita kisah2 g jenjalan masa konon2 honeymoon tuh...wah..rasa nak g lagi jek..kali ni nak g ler tempat len plak...rasa macam nak g langkawi...actually, memng ada rancangan nk g langkawi.tapi x jadi.

terkenang la balik mse g honeymoon tuh.dekat seribu gek abes..mengoya2 kat memana je tah...aku sampai la ni simpan g tiket ke, pe kejadah sume yg masa g honeymoon tu..aku wat album.masa couple dulu punya album dah full dah..sume kenangan masa couple...dia bagi bear ke, coklat ke, sume letak dlm album tu..ada kat umah..t aku tunjuk eh..(kalo nk ngk ar)..aku jenis yg suke kumpul bahan2 tok kngn. t bile tgk leh igat balik...

masa tunang pon ada album sendirik tau.hm..gambo2 tunang,gambo ape2 yg dia bagi masa tunang sume ada and last page album tunang tu aku letak kad jemputan..alhamdulillah sampai ke jijang pelamin akhirnya 4 tahun menyulam cinta...alhamdulillah...harapan, semoga kekal bahagia hingga akhir hayat nnati..

album kawin memang sepesel sebab upah camerawoman yg mahal gilak.owang len kalo harge segitu dah dapat 3,4 album dah..yuhu..jgn mengeluh dgn apa yg dah berlaku..pandang kedepan okeh?

ha...la ni, aku ngah wat album tok kumpul gambo n koleksi tiket2 masa honeymoon tu..u alls nk ke tgk?yg ada kat aku skunk ni, sikit jek..kat umah, simpan dalam kotak ada lagik..layan jek la yg ni ekkumpul segala ni bukan untuk aku claim kat kerajaan eh..hahaha..suke suki jek

mabeles..tetiba jek aku teringat mam kat susi kingkong nih...mabeles sampai cik abg aku tu x ingat dunia makan..dap sangat kot
wah...masa ni ar aku nk kecur liur ni

gi aquaria jek...boleh la..cuci2 mata...kebetulan masa tu nk jing glo bel jing glo bel..meri kismes ar..so, ada ar abg ngan kakak santa ..owang melayu jadi santa...muka jawa nape suh jadi santa..x sesuai..hahaha

abg santa yg perut nya letak bantal ...
ikan2 santek


soping soping kat suria KLCC..tah pape beli...
dok mengoya2 gambo sana sini
seronok bila berdua jek tiap waktu..hehe..romantik nok...

masuk petrosains...enjoy jek..


balik ar weh...cikabg aku nak kene keje dah..

ngoya2 lagik tgk wayang..tah pape cite jek tgk..

hotel tempat menginap ar...best best..nak g lagik...



next honeymoon, langkawi...tunggu we alls yer..hehe..doakan kami kekal bahagia sampai akhir hayat...amin...

4 comments:

ardinihumaira said...

semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. amin :)

♥♥relyza♥♥ said...

wah wah...
moga kekal selamanya ekkk


http://aproposjournal.blogspot.com

Mia-Ina said...

moga bahgia selalu,fara

ayaa alyy said...

wah3. sweeet :)