Friday, April 2, 2010

Bape Kali Nak Tukar????

Huh,,hari yg sangat suram bagi aku...sebab, dah x ada riuh pagi era dah..huhu..slalunya msti dgr kat tenet radio era...Alfatihah buat Abg Din Beramboi yg dah pergi buat selamanya..

bila celik mata waktu pagi, aku benda pertama yg aku sentuh and cari ialah nset..huh..haruslah...tgk jam...x ada nya aku nk g melilau cari jam tgn pulak...hm,bila sebut pasal nset plak..banyak tol memori aku ngan
ni nset pertaman yg aku pakai...hadiah dari bapak aku sebab dapat best dlm exam...
pastu, aku penah pakai nset ni,nset lama aku trade in..n beli yg ni..and setelah beberapa ketika, aku pakai nset ....
ni plak..masa tu engage mmg famous la...mmg aku la antara yg trawal beli..pastu, masa aku keje sementara pas spm kat kilang , nset ni dirampok...hahaha...dicuri ...pstu aku beli lak nset ni
tah pape jek beli...pastu x suka, aku tukar lagik kepada yg ini....
hah..tu dia...nset daun..x lama pakai, sebab function x best, aku jual sebabnya aku dapat hadiah nset dari hubby masa tu...ni dia..
nset paling canggih penah aku guna...hahaha..tapi skrg nset tu ada kat kedai..sedang dibaik pulih la..huhu..and skrg aku hanya pakai nset cikai sajek...masa aku hntr nset ni gi perbaik kat kedai, org tu bgi aku nset sementara..ya allah, sgtlah dhaifnya...keypad pon x nampak dah...
dhaif sebentar aku bersama nset cikai sajek...

p/s:kalo kumpul lek duit yg wat beli nset tu aku rase dahleh wat beli keta kot sebijik...tapi keta sorong jela..hahahah

3 comments:

itu bukan aku said...

wah.. byknya enset penah gna.
takat ni bru 2 je enset gna..

xbjaya lgi nak beli sdiri punya.. hehe

mystory said...

hehehehe...biasala...org rmbg mata mmg mcm ni..asik beli je nset...hihi

Ismail Othman said...

banyak hp ...hehe...