Saturday, April 3, 2010

Bantal busuk Artis Malaysia...Jom Terjah

Yuhu...pekabo seume blogger...hm, aku rasa macam ada story nak cite ngan korang.masa kecit/masa dah tua bangka ni, korang masih ke lagi pakai bantal bucuk/bacin tu?Hm, aku ada satu story hot yg leh diwat bahan berita.Jangan lupa ajak abg naz ahmad gi terjah skali k...Kalau korang nak tau, ada sorang artis popular ni yg ada bantal busuk tau.busuk dia jangan cakap la.aku rasa bantal tu dah leh wat peta dunia kot.penuh air liur basi...kalau kekabu dia tu aku rasa dah hilang dah..dah terlalu lembik dan x menarik langsung untuk dilihat...

Huhu..nak tau sape artis tu?yuhu...aku dah tau dah...korang yg kuat bergosip tu laju jek nak klik kan...bab2 artis...no satu korang nak tau..kalau leh, artis tu kentut mcm ne pun korang nak tau kan?hahaha...hm, saje jek...aku nak cite pasal bantal bucuk aku...sampai skrg aku masih agi ada bntal busuk n masih lagi gunakannya even aku dah kawin..bezanya..bantal ucuk aku tu x la berpeta dunia...aku selalu jemur n basuh tau...sampai dah lunyai dah...x kisahla...yg penting aku x leh lupa bau dia.

kalau masa kecik2 dulu, kemana je aku gi, mesti ada cik bantal ucuk tu...dialah kekasih hati aku..kalau x ada...makanya, aku akan mengamuk...satu tanjung haru biru....huhu...
haha...comel kan dak kecit ni...tpi aku rasa la kan, dak kecit ni punya bantal busuk, turun temurun ni...dari mak tok dia, turun ke mak dia and sekutu2 nya..hahaha...apa yg penting???bantal busuk(baca ngan nada wonder pett okeh...selamat beramal...hehe:)

p/s:kredit gambo to encik google

6 comments:

itu bukan aku said...

hahaha... tak penah ada bantal busuk..

mystory said...

hahaha...wah...mmg jaga tol penampilan sejak kecik ek...hahaha...oh my bantal bucuk,,,missnya kat dia

Jieda said...

ala...comelnya si baby tu tido.

p/s: jom klik kempen di blog saya

Mia-Ina said...

akak pun x nah ada bantal bucuk...

mystory said...

keh keh keh...cumel kan budak tu..hm,,kak mia, akk matured dah kot time tu...cepatnya matured..hihihi

Anonymous said...

Salam, nk tau sape ek artis yg dimaksudkan? Sy dari MHI, TV3.. nk interview artis tu..