Sunday, April 4, 2010

Lagi!!!Kes Buang Bayi...



kesimpulannya


mak aku tgh tgk lokasi baby dijumpai
baby yang ditinggalkan/lebih dahsyat disebut,dibuang oleh mak mereka...kasihan sekali ...wajah comel itu terlalu comel untuk dibuang
kebuluran baby2 ini kerana sangat gelojoh menjamah makanan


bapak aku yg sangat baik hati membela baby2 itu tau...heh...apa nak jadik la mak bebudak ni


bapak aku nak bagi makan nestum, tapi bebudak tu dak pantai makan...yg dia tau,,makan nasi n cucur kodok

sangat comel ...baju yg mereka pakai dijahit khas oleh aku(sila jgn percaya)

dan lagi....


sekian saja berita untuk hari ini....salam sayang dari penyampai berita...aku lah tu....sila jgn marah n nangis kerana terharu...kikiki



10 comments:

cikgu isza said...

gambar yang akhir tu.. ingatkan baby juga :)

adam-arissa said...

ni kategori baby ke kanak2 ni fara?

mystory said...

ahahaha..kira kategori dua2 pun ok tuh...hihihi

mystory said...

cikgu isza:hahaha..bleh jugak..tapi lebih layak dipanggil mak baby la kan.hihihi

QieFLy si Dolce said...

huhuhu....at those age tu dah boleh berdikari carik mamam....maybe kena tinggal kot...hurm bagus awk...keep that good work

mystory said...

hehehe...saya penchenta kucin la qiefly si dolce:)

Ietams said...

lerr...
tipah tertipu rupenye..
ingat bayi manusia.. syukur bukan

mystory said...

hihihi...jgn mrh eh:)

safiyyahosman said...

baiknya abah..=)...

mystory said...

HIHI..abah saya mmmg baik...hehe...