Tuesday, April 6, 2010

Sebutir Bom Jatuh Atas Kepala Seorang Wanita






Gempar apabila sebutir bom buatan tangan yang berada di rooftop sebuah bangunan tiba-tiba jatuh menimpa seorang wanita yang sedang happy go lucky kat bawah bangunan tersebut. Setelah disoal siasat, bomb itu dipercayai masih aktif dan akan meletup bila-bila masa sahaja.walaubagaimanapun, kumpulan pemusnah bomb telah dihantar bagi memastikan bomb tersebut meletup tanpa ada mencererakan sesiapa.


wanita yang kepala nya ditimpa bom tersebut kemudiannya ditemuramah oleh sekumpulan wartawan dari pelbagai media untuk mendapatkan cerita sebenar...

lokasi:dihadapan dewan canselor tun abdul razak UKM


kita ikuti ulasan wanita tersebut:
v
v
v
v
v
v
v
v

wartawan:apa sebenarnya berlaku kak?
wanita:akak sebenarnya........
v
v
v
v
v
v
v
v
v
wakenabeb
huhuhu....inilah wanita yang dipercayai telah ditimba bomb tersebut


inilah suspek utama pembuat bomb tgn tersebut..(adik,jgn marah hee..nak famouskan awak jap..hehe)



wanted...sasaran utama suspek

bomb tangan pertama


bomb tangan kedua


v
v
v
v
ya allah...tq2 to arenim/chokkelat...aku menang give away?mcm x caye..tu yg aku kata ada wanita bom jatuh keatasnya tu...pasal aku x pernah bertuah la pape pun..tetiba hati aku tergerak nak bukak email yg lagi satu tu...ada lak email cakap aku mng giveaway....
mcm nk pitam...
rupanya dah lama dah dia announce tau..mntak alamat n no phone..
kecian dia...
huhu..ampunkan saya ye....x sengaja...memg x follow up lgsung pun...
sebb percaya yg aku x penah menang pape cabutan bertuah/giveaway..
AKU KAYA...AKU KAYA....

hahahah...sangat gembira hati aku..
nasib bek aku smpat bagi email n phone num...kalau x dah burn dah hadiah tu...dia kata sampai hari jumaat ni kalau x ada dia nk bawak ke give away yg akan dtg..

Ya allah...syukran jazilan
syukur ya allah..hehehe
kepada adik chokkelat/akk/awak....sila jgn kecik ati eh
kesian tau dia..sampaikan dia kata org yg x bagi alamat lg tu x sudi sbb hadiah dia murah
x baik tau cakap gitu...x ada niat pun x nk bg...huhuhu
sorry eh adik/awak/akk...

apa yg penting???dapat hadiah(sila nyanyi lagi ni versi wonderpett)


p/s:selalu la follow up kalo dah masuk contest /giveaway tu...jgn jadi mcm aku...kan dah kene bomb tgn

1 comment:

zirconia said...

tahniah menang =)