Saturday, May 1, 2010

KEDEKUTNYA...



salam semua...27 april hari tu, besday my bestfriend yang sorang ni...aida...mamandangkan 28 hb adalah exam yang ter'killer' , jadi, segala suprise terpaksa dibatalkan...memang kena fokus habis untuk subjek tu...

besday gurl..

jadi, memandangkan jugak dah habis exam and dah habis belajar, maka nya, duit ptptn pun dah susut lah..hehe..jadi, minta maaf kat aida..sebab tak beli kek besar2..hehe...mintak ampun ye aida..hehe

celebrate kecil kecilan


celebrate pun kat bakery je..zar bakery...hm, kek satu slice tu pun mahal gak kat situ.1 slice 4 ringgit..baik je beli kek kat luar...yg kecik baru 12 ringgit je...huhu...kesian aida....

happy birthday to aida...semoga usia dipanjangkan, rezeki diluaskan, berjaya dunia akhirat...semoga persahabatan ini kekal sampai akhir nanti...i love u my friend... untuk ecah juga...hehe

macam pengantin plak...hehe...suap ecah



p/s:fara bukan kedekut tau..tapi tak ada budget lak....hehe





3 comments:

honey amour said...

hepi befdei tu yu....

Mia-Ina said...

bestnya jd sahabat fara ye...selalu diraikan dgn besday...jom la raikan besday kak mia t...boleh ke?hehe

mystory said...

hehe...bukan bedy saya la honey...kawan saya

kak mia:jom la kite celebrate..keh keh