Friday, April 30, 2010

PIZZA PAH



pizza pah

salam...semalam, kami, 3 serangkai..(nak kata anak dara pingitan, aku ni dah bini orang...) hehe..hm, aku, aida and ecah (my bestfriend forever), pergi jalan-jalan meraikan persahabatan kami...tak kemana pun...setakat pergi hentian kajang semata-mata nak cari and mamam pizza...bukan pizza hut...but pizza pah..tempat dia memang agak tersorok kat belakang nun...hanya orang yang perasan baru leh nampak kedai ni...kedai yang berwarna merah mak ngah...huhu...

dekorasi pizza pah..puan pah kot yg hias...keh keh

first impression masa mula-mula masuk...uit...senyap dan sunyi...tak ada pelanggan...yang jaga kaunter pun tak ada...mana perginya sume orang? aku and kawan-kawan mula la nak kompius...kedai ni buka ke tak ni?yang jaga kaunter pun tak ada..nak kata belum buka, dah pukul 1 dah ni...ok tak pe...tunggu sat nah...ok..cari 'parking' dulu...hehe...hm, dok meja eksklusif sikit ...tak lama tu baru ada abangla (abang bangla) haha...huh, dia sorang je pekerja???sangat tak ada orang ke kedai tu...

nyum nyum...tgk kaunter dah sedap...lom mamam lagi

kami ni nak order pun kompius sebab abangla tu wat muka kompius...kami order regular pizza (beef) ngan 3 air milo...sume sekali rm 24.20 sahaja...ok la...tak la mahal mana...memang sedap...rasa macam ada kat itali plak...haha...kami bertiga jek yang wat kecoh dalam kedai tu...sebab memang tak ada orang pun..tak lama pas kitorang nak habis mam tu, mai la dua pelanggan lagi...hehe...kira ok la...kalau ada sesiapa yang minat nak g ke sini, sila la...kat hentian kajang...kedai dia nyorok-nyorok sikit...tapi mesti boleh cari punya...erkkkk..kenyang..alhamdulillah...nak lagi boleh tak??hehe...

tadaa...pizza dah siap...regular beef...dapnye...rm 18 sahaja

hambek kau caca...hehe...nyum nyum..

tak da sape lak nak tlg snap kan tok kami..keh keh



milo ice...rm 1.80 segelas...




pinggan yang nak dicuci oleh abangla...wakaka


3 comments:

Mia-Ina said...

amboi makan pizza tu...enaknya

mystory said...

wakaka...saje je...tak penah mam pun

Anonymous said...

Nicole Scherzinger at Nobu restaurantLuckily for us it seemsis quite willing to share the wonders of her heavenly form with the general public.She popped out (in almost every sense), for spot of grub at posh restaurant Nobu Berkeley in London on Saturday night wearing a [url=http://www.montblancpensdiscount.co.uk]mont blanc 2012[/url] saucy black outfit,louboutin shoes, which probably distracted lots of male diners who desperately tried not to let [url=http://www.montblancpensdiscount.co.uk]mont blanc glasses[/url] their girlfriends [url=http://www.montblancpensdiscount.co.uk]mont [url=http://www.montblancpensdiscount.co.uk]mont blanc presence[/url] blanc presence[/url] / wives catch their eyeballs falling out of their heads [url=http://www.montblancpensdiscount.co.uk]mont blanc height[/url] and onto the floor.Nicole Scherzinger at Nobu restaurant,Mulberry handbags?Nicole wore [url=http://www.montblancpensdiscount.co.uk]mont blanc sunglasses[/url] a black bra,ghd sale, which was completely on show through her lace fronted shirt and teamed it with skin tight leather-look trousers and high peep-toed heels. None of this outfit suggests she had a massive plate of pasta

Our updates Recent articles:
[url=http://bbs.1ctt.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=121113]cheap mont blanc Sac Louis Vuitton[/url]
[url=http://www.sy-love.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=731242]mont blanc pens cheap si on les ¨¦met ce serait[/url]
[url=http://tlj.longtugame.com/viewthread.php?tid=307004&extra=]mont blanc pens Cheap Oakley Glasses Abercrombie and Fitch szwecja[/url]
[url=http://www.usaweilong.com/cn/forum.php?mod=viewthread&tid=166034]montblanc meisterstuck Oct[/url]
[url=http://suining8090.com/home.php?mod=space&uid=7220&do=blog&id=36282]beats headphones salebeats on sale xbfr Louis Vuit[/url]
[url=http://uhsky.com/thread-444751-1-1.html]monster beats outlet ÅÀ´°ÍоÙÐü¿ÕŮͯС»ïÏÖÉí ³Æ²»Ëã°ï´óæ[/url]
[url=http://dlsailing.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=117893]mont blanc uk ÔÆ É罻ýÌå Òƶ¯µÈ°²È«ÐÔ×îÊÜCIO¹Ø×¢_ÔÆ É罻ýÌå ±¨µÀ_ÐÐҵ͸ÊÓ_eNet[/url]
[url=http://www.joocen.com/forum.php?mod=viewthread&tid=396823]montblanc fountain pen even while the width and height of the screen increases d[/url]
[url=http://www.touchmedicalimaging.com/content/ecr-120x600#comment-167743]mont blanc pen chaussures nike pas cher chine[/url]
[url=http://bbs.mych.com.cn/read.php?tid=216602]cheap montblanc pens ralph lauren polo uk by bojn[/url]