Monday, March 29, 2010

Hadiah buat semua 1-107


wah....baru 2 bulan bergiat aktif dalam duni blog ni..aku dah dapat ramai kawan.tapi x la seramai kamu2 yg famous kan...aku ni biasa2 jek..xada pape pun yg istimewa....tapi aku suka berblogging ni...x kisah la korang nk follow ke x nak ke,nak suke ke x suka ke,yg penting, aku g jenjalan kat blog orang cari nuff n aku jujur tok klik...aku tau, ada jek yg just tulis n tak klik....x pe...biar ikhlas...jgn pakse orang..heheh

nah...hasilnya aku dapat ramai sgt kwn2 sporting mcm korang...best....pasni, pastikan aku beli berukband untuk aku terus berblog kat umah nnti..yahoo....

untuk menghargai jasa follower2 dan peninggal jejak setia kat blog aku, aku nak bagi korang somtin...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

khas untuk semua followerku...sila la amik sorang satu...
HAHAHA...saje je ni..kalo nak amek, amek la...saje je...gurau2 dipetang hari.hehehe..sila sila...
kalo nk bawak jenjalan g pasor pon buleh juge..hehehe

3 comments:

Cik Shiqa said...

cik shiqa nk keter nye bleh.kekekek

mystory said...

hehhee.gambo keta jek dapat bagi...kikiki

FarhanaDr said...

Wah.. Teruskan.. Heehee.. Chaiyok ye.. :)