Wednesday, March 31, 2010

Lagi, Cerita Penghinaan Islam!!!

Baru tadi aku terima satu link dari anak sedara aku ...aku tak tau samada betul atau tak...tapi aku saje nk kongsi kat sini...kalau betul, semoga insan tersebut diberi hidayah oleh allah taala....
ni pesanan yg ditinggalkan oleh anak sedara aku dalam facebook...and aku pun klik kat link tu...
dan aku nampak ini....
dan aku nampak ni

pastu aku nampak ni...
aku klik kat link tu...and aku nampak ni

ni ke orgnya?
santik orgnya kan?
huhuhu...sejauhmana keabsahan berita ini...wallahualam...
cuma,kalau betul, kita sama2 doakan semoga allah bagi petunjuk pada dia
dan kalau x betul, semoga, allah bagi petunjuk pada penyebar fitnah

p/s:Sekadar untuk perkongsian sahaja....kalau nk bukti..sila klik pada gmbar yg atas skali
yg ada pesanan dari ank sedara aku tu..klik jek k..


11 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

mgkn gmbar tuh bukan orgnya..
org tu guna gmbr org lain...

mystory said...

mungkin jugak kan:)

Mr Kamikaze said...

Mungkin dia letak bukan gmbr sebenar tue...
mesti dia tak berani tue letak gmbar betul dia...

saya_arief said...

dunia akhir zaman..

mystory said...

huhu...betul tu...sedihnya Islam sekadar picisan bagi mereka...

Aizat Si Lipan said...

Astagfirullah!!

ayaa alyy said...

subahanALLAH ! ada jgk manusia mcm nie

mystory said...

tu lah...percaya atu tak,inilah realitinya...sedih:(

athirah 2a3-09 said...

mgkin die kne hac kot ustazah..ari tu pown syuhadah kne..oleh indon jgak..tp die x brani plak nak ktuk islam...truk btul manusie ni..skit hati btul..kat sni pown ad jgak org mcm tu..dak arb..islam..tp ske mmpermainkan islam..sy rse nak bnuh je die..sbr je...rs nak nanges pown ad kalo dorg maenkan mcm tu..die adik bradik dlm klas..tp kakak die bleh glak je adik die maen kan agme die sndiri...

mystory said...

tu lah athirah...mcm2 skrg ni...athirah kat sana, jaga diri bebaik ye...jaga agama..jaga solat k...jaga nama baik islam

athirah said...

insyaAllah...