Tuesday, April 20, 2010

Bukan itu, bukan itu...tapi INI yg aku mahu





miahaha...ya..bukan itu bukan itu dan bukan itu,,,tapi INI yg aku mahu....ya...inilah buah INI...BUAH KUINI/KUWINI....wah...sedapnya kalau dimakan begitu saja...kalau cecak kicap/gula dap juga..ada sesapa yg nak bagi aku buah ni tak?aku tau buah ni ngah musim skarang..korang jgnla kedekut sama aku...huhu...kecian aku tau...sangat ingin ini buah sedap...macam pelam tapi bukan pelam, macam mangga tapi bukan mangga, macam2 lah...buah ni mangi...last aku mam ini masa aku tahun 1 dulu...masa tu aku ngah pra praktikum kat skolah SRI LALANG...kat umah kawan aku sngat byk ini buah,,,wah...air liur dah meleleh ni(slurpppp) huhu...cepat...sapa leh pos kat aku buah ni, aku bagi dia seratus....seratus....(seratus sen saja...)wink wink...



aku nak mimpi mam buah ini malam ni...wah....dapnye...terbayang bau dia yng mangi dan lazat...

8 comments:

Kapten said...

aku x pernah makan buah tu wei
hehe

EDDY DY said...

Kat kg aku di Sarawak bnyak buah ni..lebih popular dari mangga...

uNIqIKA said...

buah kuini ke ni? bukan ke ni buah mangga?

zulkbo said...

salam..
sedapnya buah kuinin ke tu?

fikaryna said...

ngidam eh..huhu..

KERAK NASI said...

heee..
baby ke yg nk mkn nih?

mystory said...

salam sume...a ah..,.tu la kuini. mcm mangga /pelam kn...tp tu mmg kuini...hehe...mne ada bby yg nak...baby tekak yg nak ni...hihi

Siti said...

sedapnya....huhu..terliur tgk.